Hammond vinder Valdosta amatør boksebud

Hammond vinder Valdosta amatør boksebud

VALDOSTA Mike Hammonds bokserejse har taget ham fra den ene ende af landet til en anden lørdag aften, var Hammonds første kamp i sin hjemby.

Kampen ud af det blå hjørne på lørdag trådte Hammond ind i ringen på Mathis City Auditorium med et tungt hjerte. Hans gode ven, Kasey Wright, blev draget tragisk i en bilulykke i sidste weekend. Forud for kampen blev det afsløret, at Wright planlagde at deltage i Hammonds første kamp i Valdosta. Hammond ville dedikere kampen til Wright og hans familie.

Hammond vandt sin kamp mod Jeremiah Godard ved en tre runde beslutning og tog tid til at dele sejren med Wrights familie. Hammond tog sin velvilje et skridt videre og meddelte at han ville give sit mesterskabsbælte til Wrights forældre.

‘Det betyder meget for mig, fordi Kasey var en god ven af ​​mig, vi var kolleger på det tidspunkt,’ Hammond sagde. ‘Før han havde ulykken og døde, fortalte han mig det sidste, han ønskede at gøre, var kommet til min kamp. Jeg vil dedikere denne kamp til ham, og når jeg går hjem, vil jeg give mit bælte til sine forældre.

‘(Godard) var en hård modstander,’ sagde Hammond. ‘Jeg respekterer ham som en fighter.’ Han er sydpaw, 6 fod 3 fyr Jeg slags kæmpede disse fyre på statsborgere, så jeg er meget vant til det. Southpaws er temmelig vanskelige, så jeg vidste, at jeg var nødt til at kaste en masse højre hænder og skære ringen af ​​og gå til kroppen, og det er det jeg gjorde i aften. ‘

Hammonds vinder med familie i bymidten og publikum fast i hans hjørne betyder mere end blot en anden sejr i bøgerne. På vej mod et nationalt mesterskab i juni reflekterer Hammond, hvad det er som kommer fra Valdosta og repræsenterer byen på tværs af landet.

‘Det betyder meget for mig,’ sagde Hammond. ‘Det er slags sjovt og lidt trist på samme tid, fordi når jeg går til kamp, ​​er folk som:’ Hvor er du fra? ‘ og jeg er ligesom ‘Valdosta’ og de ‘kan lide,’ hvor er det? ‘ For mig at gå ud og få den Billige Moncler Sale erfaring og slags at sætte Valdosta på kortet og faktisk Moncler Outlet Online have en hjemby debut her, betyder det meget for mig. ‘

Ringside fitness og personlig træning ejer Jose Perez hjalp med at arrangere begivenheden og kæmpede Tennessee s Tommy Francis i hovedhændelsen. Perez vandt ved enstemmig beslutning i den endelige kamp og talte om arrangementet som ring besætningen tog ringen.

‘Min strategi var at holde sig udenfor,’ sagde Perez om kampen. ‘(Francis) var en stor fyr, 260 pounds, så jeg ville bruge min jab og flytte rundt. Når nogen så stor lægger vægt på deres slag, gør det ondt, så planen var bare jab, jab, krop. Det var min strategi .’

Perez støttede også Hammond efter at have vundet sin kamp. Da to boksere med deres støvler graver ind for at bygge Valdosta-boksefællesskabet, roste Perez Hammond for det, han kaldte ‘klasse’, efter at Hammond havde lovet at give sit bælte til sin afdøde vennes familie.

‘Det betyder alt,’ sagde Perez som sved hældte fra panden. ‘Speed ​​Boy Mike det er klasse. Det er den yderste respekt og klasse, han har for sine venner. For at vinde en kamp og derefter give det bælte, arbejder du så hårdt for at nogen andre, er det selvopofrende fantastisk. For at vinde os begge, mand det bare føles fantastisk. ‘

The Throwing i Title Town var kun den anden boxing begivenhed i Valdosta og den første siden den første begivenhed 1. april. Med et 14 kampkort med de tyngste hitters fra børn så unge som 10, til de mest følsomme kvindelige konkurrenter til veteraner som Perez og andre, begivenheden sanktioneret af USA Boxing gjorde det godt i sin seneste udgave.

‘I aften var fantastisk stor kamp 1 til 14,’ sagde Perez. ‘Selvfølgelig stod Speed ​​Boy Mike virkelig ud for mig. Vi havde en fyr ved navn Israel (Goldman) mod Eli Morales fra Florida. De fyrede ned mand. Jeg var som’ Wow! ‘Den slags sætte standarden for hele natten. En stor del af natten var Mike Lugo, han satte kampene sammen og han lagde en stor begivenhed sammen, så det var fantastisk. ‘