Hamilton s Shough formet af mors kamp med kræft

Hamilton s Shough formet af mors kamp med kræft

Siden Hamilton Huskies quarterback Tyler Shough var 5 år gammel, har hans mor levet med et stadium 4 brystkræftdiagnose. For nogle familier ville det være skadeligt, men for Shoughs er det endnu en grund til at lykkes.

I 2006, et par uger efter sin mors diagnose, døde Tylers 19-årige bror. Familien Shough afviste respektfuldt offentligt at dele detaljer om døden. Det var omkring denne tid, at Tylers mor, Dana Denley Shough, vidste kraften i Tylers ærlige personlighed og indså, hvordan hendes kamp med kræft kunne hjælpe med at forme Tylers liv.

‘Jeg’ vil aldrig glemme den dag, jeg tog Tyler til børnehave, ’sagde Dana.’ Jeg havde lige haft en barberserie dagen før, og jeg glemte min hat i bilen. Så vendte jeg mig om for at få det, og han så på mig og sagde: ‘Mamma du behøver ikke at sætte den på. Du ser smuk ud uden den. ‘

‘Det var et afgørende øjeblik. Da jeg tog min hat ud, kastede jeg den i bilen, og jeg forlod den. Jeg sagde: ‘Du ved hvad? Hvad jeg gør lige nu foran denne lille dreng, og vise, hvor behagelig jeg er, vil definere sin karakter.’ Og gæt hvad? Jeg gik ind i hans lille børnehaveklasse, og små drenge gik, ‘Fru Shough’, og jeg går, ‘føl mit hoved’ og så sagde jeg ‘jeg har måske ikke hår, men jeg er stadig Tylers mamma og Jeg har ikke ændret, bare fordi jeg ser anderledes ud. ‘

‘Og Tyler havde det største smil på hans ansigt, og jeg vidste, at vi skulle være ok.’ Livet på livet satser situationer, som Shoughs har kæmpet igennem, sammen som en familie, siden morens diagnose i 2006 har forårsagede 17 år gamle Tyler at blomstre i stedet for fold.

The Shoughs krediterer deres families beslutsomhed til fighterens mentalitet.

‘Alle har en slags problem eller historie,’ sagde Dana, da hendes grønne øjne flimrede med udholdenhed og hendes stemme hængte sammen med håb. ‘Det er hvordan du håndterer det, der definerer din karakter og alt om dig.

‘Ja mine to drenge var 2 og 5 år på tidspunktet for min diagnose i 2006. Jeg fik en meget dystre, stadium 4 metastatisk brystkræftdiagnose. Jeg havde to pletter i ryggen og en 10 centimeter tumor. Det var grimt Jeg kan godt lide, hvem der skal rejse disse to drenge, jeg kunne krølle op i et hjørne og sige: ‘Åh, bedrøvet mig,’ eller jeg kan sige ‘Gosh, det er jeg ikke færdig.’ Disse drenge fortjener at få en mor rejse dem. ‘ Og Gud vidste, at jeg ikke var færdig.

‘Så jeg havde fighter mentaliteten. Du ved, min mand var en sten. Derfor er Tyler og alle mine børn i stand til at komme igennem ting. Du låser på dine kerneværdier, din familie er alt, og familie og venner fik os igennem de hårde tider. Min mand går ‘Få gal hund, mener’, som Clint Eastwood plejede at sige. ‘

Tyler har set hendes kamp fra sine ældste minder. Det gav ham indsigt i at trække på, når han står over for sine egne kampe.

‘Hun har altid været en fighter, hun er en overlever, og hun har virkelig inspireret mig og været der for mig,’ sagde Tyler. ‘Hvis noget ikke går, hvad skal du gøre? Er du bare Vil du folde op? Nej, du siger, ‘Jeg skal tage det på hovedet og kæmpe tilbage.’

‘Det er derfor, jeg Moncler Outlet Online forsøger at være som hende. Han skulle sandsynligvis dø, jeg mener, at vi gik på ferie for at få det til at tænke på det som et barn. Og så forsøgte hun en ny medicin og det fungerede. ’s er nu standarden for brystkræft. Det er det jeg ser op til. ‘

Den nye medicin kaldes Herceptin.

Alt for familie

Kræftens stress er nok til at gøre den stærkeste af familiens enheder smuldrende, men Shoughs ‘børnene har altid været beføjet til at lykkes.

Tylers far, Glenn og Dana, gift i 19 år, er i stand til at gøre dette, fordi de understreger akademikere, uafhængighed og aldrig fokuserer på det negative.

Begge forældre tjente bacheloruddannelser fra ASU. Glenn er pensioneret politibetjent og underviser nu strafferetspleje og førerens uddannelse. Dana er også en pædagog, nu pensioneret, og modtog sin kandidatuddannelse fra NAU.

Hvad hjælper Tyler med at komme igennem livsproblemer, og fodboldens modgang er den 24-timers regel, som hans far har indviet i ham, sagde han.

‘Du skal have en kort hukommelse som en atlet,’ sagde Glenn. ‘Der er tid til refleksion og en tid til at bevæge dig, du skal gøre det for at forbedre, lad dig ikke bo. Du skal have en filosofi, så du ikke er negativ. Det er 24 timers regel. I fodbold har du 24 timer til at reflektere, da det er tid til at forbedre.

‘De ting, vi arbejder på, er kerneværdier. Leder ved eksempel, maksimal indsats, kropssprog og attitude er ting, du kan styre. Det er de ting, vi arbejder på.’

Måden familien håndterede alt, især Dana, ikke var tabt på dem omkring dem.

‘De’ har ofret så meget for de drenge, fordi Dana ikke ville gå glip af et øjeblik, ’sagde Barb Kowalinski, chef for San Tan Jr. High og familie ven. ‘Hun gik til hver eneste øvelse. Hun tog sin stol og sad ved enhver øvelse. Selv da de var i fodbold, fodbold, flag fodbold og basketball på YMCA, da ingen anden forælder ville være der, var der Dana i hendes stol. sagde meget ydmygt, at der ikke var noget, hun ikke ville gøre for hendes drenge. Glenn og Dana er begge sådan, de dedikerer alt til de drenge. ‘

Hvad har Dana og Glenns offer til deres børn produceret?

Tyler er en ære student med en 4,5 GPA, medlem af National Honor Society og frivillige i samfundet bortset fra fodbold; han forventes at spille baseball til den forsvarende statsmester Huskies i 2017. Den yngste Shough, Brady, er i ottende klasse, og han er også en højt opnående studerende, der spiller to sportsgrene.

De to Shough-døtre var standby prep atleter, har flyttet ud og er college kandidater. Man gik til Georgetown og den anden NAU, og begge nyder nu succesfulde karriere inden for det medicinske område.

Tyler kredser al denne succes i klasseværelset, i atletik og i livet til hans forældres eksempel og værdsætter de ofre, de har lavet.

Glenn arbejder efter pensionering, fordi han ønsker at sikre, at hans sønner har enhver mulighed for at Billige Moncler Jakke Herre lykkes, hvis der nogensinde er et finansielt behov, om det er for rejsehold eller uddannelsesrejser, sagde Tyler.