Hagerl planlægger at køre bedstemor

Hagerl planlægger at køre bedstemor

‘Jeg var trail running, løb maraton og ultra marathons og begyndte at have problemer med at se ud af min venstre side. Jeg snublede på trail løber og slags kæmper med min træning generelt,’ sagde Hagerl. ‘Det var svært at gøre normale ting i hverdagen, som f.eks. Finde mine nøgler eller lave aftensmad,’ tilføjede han.

Ting tog en stor tur, der går tilbage til en skæbnesvangre dag i oktober.

‘Den aften fandt de en masse i min hjerne i den occipitale lobe, der påvirker hvordan din vision tolkes af din hjerne. Derefter var det en hvirvelvind,’ sagde Hagerl.

Det var kræft. Hagerl blev diagnosticeret med glioblastom multiforme (GBM), en form for hjernekræft, der spredes hurtigt. Derefter udførte læger en kraniotomi, en type procedure for at fjerne så meget af tumoren, at de kunne. Kemoterapi, stråling og iført en Optune, en cap-lignende enhed, der gør elektriske felter til at bekæmpe kræft, har forbedret sin overlevelse. Intet sammenligner helt med at køre, når det kommer til Hagerl helingsproces.

‘Du kommer ind i en strømtilstand, hvor du ikke tænker på noget, og alt du skal gøre er at fokusere på din vejrtrækning, dine fødder rammer trottoaren, og det er en smuk ting,’ sagde Hagerl. Du bare zone ud, lægge på miles, og det har været noget, der har været mere muskelhukommelse for mig. Det har været noget, der har været vellykket for mig og noget jeg har kunnet gøre gennem min kamp mod denne kræft. ‘

Han ramte løbevæggen hyppigere efter hans behandlinger, men han fortsætter stadig med at presse igennem. Hagerl modtager i øjeblikket kemoterapi en gang om måneden i en uge ad gangen, men det bliver skubbet tilbage til efter at han er færdig i år, har bedstemor været en stor livsskiftende begivenhed for mig, ’sagde Hagerl, der talte om hans kræft.

Fra en løber, der havde til formål at slå sin personlige rekord anden gang, siger han denne gang, at han bare vil krydse målstregen. Han fokuserede mere på at holde øje med graden af ​​diagnosen.

‘Det har helt sikkert lært mig at leve livet fuldt ud. For at finde ud af hvad jeg kan gøre hver dag og gøre det. Nogle dage træner det til maraton og nogle dage går det om min dag, min normale rutine. Dette er noget der virkelig har hjalp mig med at holde fokus og være målorienteret og distraheret mig fra en terminal Moncler Udsalg diagnose af hjernekræft. ‘

Hagerl er usikker på, hvad hans fremtid holder for ham medicinsk. En GoFundMe-side er oprettet for Billige Moncler Sale at støtte ham med nuværende og fremtidige lægeudgifter. Klik på ‘GoFundMe’, hvis du gerne vil donere.