HACC erklæring vedrørende whistleblower suit

HACC erklæring vedrørende whistleblower suit

En uafhængig undersøgelse foretaget af en ekspert inden for videregående uddannelse blev bestilt af HACC, Central Pennsylvania’s Community College, for at undersøge påstandene om diskrimination og gengældelse af en HACC-medarbejder, der blev beskrevet i en føderal klage indleveret mandag den 24. juni 2013.

Den uafhængige undersøgelse af Brett Sokolow fandt ingen fejl og ingen gengældelse og fandt, at der ikke blev gjort noget ulovligt af kollegiet administrationen, sagde David Keller, HACCs juridiske rådgiver. Sokolow er administrerende direktør for NCHERM Group LLC i Malvern. i marts 2013 og sluttede den 9. juni 2013.

Medarbejderen, Todd Crawley, indgav en dragt under den føderale False Claims Act og Pennsylvania’s Whistleblower Law i United States District Court for Middle District of Pennsylvania navngivning College; HACC præsident John J.

Sygielski sagde: ‘Jeg er vrede over angrebet på kollegiet og mig personligt. Jeg er en etisk og moralsk person. Jeg ville aldrig gøre noget for at bringe kollegiets integritet og omdømme i fare, og jeg ville aldrig gøre noget for at skade min egen integritet , karakter og omdømme. Mine forældre lærte mig, at alt hvad du virkelig har, er din karakter og godt navn. Derfor vil jeg kæmpe hårdt for dem begge. ‘

‘Jeg har lavet mange betydelige, udfordrende men nødvendige ændringer siden jeg blev ansat for at fungere som formand for HACC for næsten to år siden i juli 2011. Når ledere foretager disse typer af ændringer, bliver de desværre mål og disse situationer opstår. trist at hårdtarbejdende HACC-medarbejdere skal bruge værdifuld tid til at løse disse falske, usande og ubegrundede påstande i stedet for at fokusere på vores højeste prioritet for vores studerende, ’siger Sygielski.

‘Denne retssag vil ikke afskrække mig og andre ledere ved HACC. Vi vil fortsætte med at foretage de ændringer, der er nødvendige for at flytte kollegiet fremad. Vi vil gøre det modigt, modigt og gennemsigtigt,’ siger Sygielski. ‘Jeg er overbevist om, at kollegiums elever, medarbejdere, alumner, bestyrelsesmedlemmer, donorer og andre tilhængere vil se denne situation for, hvad det er et uheldigt kneb for at gengælde mig og andre for de hårde beslutninger, vi har truffet i løbet af de sidste par flere år.’

Sygielski fortsatte: ‘Som du kan forestille dig, er der meget mere i denne historie, men vi skal være forsigtige med det, vi afslører, fordi det ellers Moncler Udsalg kan sætte kollegiet i retlig fare. De vi tjener og dem, der støtter os, har brug for at ved, at dette kollegium ledes af etiske og moralske Billige Moncler Sale individer, der fortsat identificerer og løser udfordringer, der opstod, før mange af os blev ansat. ‘