Gøre hårde roster beslutninger i fantasy fodbold

Gøre hårde roster beslutninger i fantasy fodbold

Jeg gik til metroen til frokost i dag. Jeg stirrede på menuen med en hård beslutning at lave.

Jeg har en standardbestilling, når jeg går til metroen. på italiensk urt og ost brød, ristet, med provolone, salat, syltede, alle tre peberfrugter, oliven, mayo og sennep og Jalapeno chips. Hvis jeg føler mig eventyrlystne, bestiller jeg det tilsmudset.

Falcons, Bears, Lions, Packers, Bills og Titans er alle slukket. Med andre ord er Rodgers, Stafford, Cutler og Ryan (eller en tredjedel af de udestående quarterbacks i en 12 hold liga) farvel, så du har sikkert hårde beslutninger at gøre også.

Hvis ja, her er et par tips til at hjælpe dig med at træffe de hårde beslutninger om hvem du skal tilføje og hvem du skal droppe.

Hvem Hot

Bryan Hoyer (QB Cle). Hvis du frafalder wire er noget som min, er QB’er svært at komme forbi, men Browns spiller Buccaneers, der har været abysmal mod modstående quarterbacks. Hvis du har brug for en bye uge QB, kan du gøre værre end Bryan Hoyer.

Charles Sims (RB TB). Theo Riddick (RB Det) vil nok være den varme waiver wire tilbage, men Lions er farvel. Hvis du har brug for hjælp i denne uge, ser Sims ud som næste mand i Tampa. Bucs-skemaet bliver blødt med spil mod Browns, Falcons, Redskins og Bears kommende. Sims er det snige leg.

Dontae Moncrief (WR Ind). Moncrief er en talentfuld rookie med en lys fremtid i Indy, men på fjerdepladsen i hakeplanen havde spilletid været svært at komme frem til i sidste uge. Hvis Reggie Wayne (WR Ind) forbliver ude, burde Moncrief have et andet monster spil. Hvis du spiller i dybe eller dynastiske ligaer, tilføj Dontae Moncrief.

Hvem ikke

Michael Vick (QB NYJ). I på hinanden følgende år mistede jeg et fantasimesterskab til et hold med Vick, og jeg mistede et fantasimesterskab med Vick på min bænk (til fordel for Tim Tebow). Jeg lyver, hvis jeg sagde, at jeg var fristet, men jeg modstå trangen. Det skal du også. Undgå Vick.

Andre Williams (RB NYG). Williams var nøjagtigt at brænde det op før jomfruen dagens uge, og deres tidsplan i november er brutal. Rashad Jennings (RB NYG) vil være tilbage før planen blødgør igen, så slip Williams uden tvivl.

Wes Welker (WR Den). Taler om ofte skadede Tech alumni, jeg er ked af at sige, at jeg tog den hårde beslutning om at Moncler Udsalg slippe Welker den sidste uge. Når de hellige rejser, gør lovovertrædelsen og Panthers forsvar, der var så hårdt sidste år, nu forfærdeligt. Hvad der burde have været et sammenstød af Billige Moncler Jakke Herre titanerne, er nu en overlevelse af de fitløse.