Gør hendes stolte AlexandriaNews

Gør hendes stolte AlexandriaNews

På lørdag eftermiddag fejrede Alexandria Ruby Tucker Centerets første årsdag. Tucker, en livslang Alexandria-aktivist og frivillig, levede til vidne for åbningen af ​​uddannelses- og samfundscentret i hjertet af Alexandrins offentlige boligudvikling.

Jason Ellis er centerets programkoordinator. ‘Jeg vil helt sikkert sige, at der har været en meget mere aktiv deltagelse i centret, som året er gået på. I første omgang var der en masse frygt. Folk så det som en bygning og vidste ikke hvad der var i det. De ville ikke komme ind. Men med den mange programmering vi har har vi folk, der kommer ind og laver madlavning, fitnessprogrammer og meget af andre aktiviteter. Og vi kommer nu til det punkt, at vi får folk fra samfundet til at frivillige. Vi har omkring 20 frivillige, ’sagde Ellis.

Centret, som ligger på 322 Tancil Court, tilbyder et bredt udvalg af tjenester til alle, fra børn til ældre. I øjeblikket er der omkring 50 registrerede børn, der arbejder på computere, tager klasser og modtager vejledning i centrum. Centret tilbyder også voksne computer klasser, genoptage skrivning og GED forberedelse klasser.

De, der turnerede i centrum, huskede sin navnebror. ‘Jeg’ vil aldrig glemme hende, og jeg tror ikke nogen her vil glemme hende, ’sagde Alexandria City Councilwoman Del Pepper om Tucker. ‘Min første erfaring med at arbejde sammen med hende i hendes nabolag var i 1980’erne, da hun inviterede mig og en anden rådsmand til hendes hjem. Hun ville vise os, hvordan politiet brugte hende ovenpå soveværelset for at kigge ud og vidne til alle narkotikahandlere.

‘Og da jeg stod i stuen, tænkte jeg:’ Denne dame forstår det ikke. Hun tager medicinhandlerne, og det er deres levebrød, og hun er selv i fare. ‘ Og jeg forpligter mig selv, at jeg ved Golly ville gøre alt, hvad jeg kunne for at slippe af med den udendørs handel med narkotika. I 1980’erne var det virkelig alvorligt. Over tid kunne vi virkelig reducere det og returnere samfundet til nabolaget . Ruby var en kvinde, der vidste præcis, hvad hun ville have sit samfund til at være, ’sagde Pepper.

Stephanie Tucker, Ruby Tucker ældste datter, erindrer centret et års jubilæum. (Foto: James Cullum)

Stephanie Tucker er Ruby Tuckers ældste datter. ‘Du har muligvis hørt, at Tucker har opdraget 17 plejebørn. Jeg kunne ikke godt nok tælle efter et stykke tid. Jeg ved, at der var mange Billige Moncler Sale børn, og når en seng var tom, fyldte hun straks det med en varm krop, ’sagde Tucker om Billige Moncler Sale sin mor.

Når ung Stephanie ’s sundhed var i spørgsmålet, samarbejdede Ruby og socialmedarbejderen og troede, at der var noget galt med mig, fordi jeg ikke voksede. Jeg var 12 år gammel og stadig iført en størrelse 6X. De regnede ud, at jeg var utilfreds, fordi jeg forlod mine brødre bagved, de befandt sig i en foster situation i Spotslyvania, Virginia, og jeg plejede at leve ved siden af ​​dem. Så jeg vidste hvad der foregik der nede, og jeg var heroppe. Og selvom jeg var et barn, jeg kunne ikke hjælpe dem, men hun [Ruby Tucker] gjorde. Hun lovede at begge skulle komme til at leve med mig og efter det, som du kan se, blomstrede jeg, ’sagde Stephanie.

Byrådsmand Alicia Hughes mødtes privat med Tucker under sin kampagne sidste år. ‘Det er dejligt at se så mange mennesker her for at fejre det første års jubilæum for åbningen af ​​denne struktur,’ sagde Hughes. ‘Ruby og jeg havde en meget lang diskussion om nogle ting, som jeg kunne støde på, da jeg var på udkig efter at gøre politik i Alexandria.

‘Dr. King sagde engang:’ Hver mand skal beslutte, om han vil gå i lyset af ødelæggende egoisme eller lyset af kreativ altruisme. Dette er dommens livs mest presserende og vedholdende spørgsmål er: Hvad laver du for andre? ” Hughes sagde.

Tucker døde i september sidste år på 76 år. I 40 år fortalte hun sig for en Alexandria med sikre og overkommelige boliger, lige uddannelsesmuligheder og kriminelle fri kvarterer. ‘Queen of Lynhaven’ var også præsident for Lynhaven Civic Association og medlem af Alexandria Senior Services Agency bestyrelse.

Børn uden for Ruby Tucker Center får snekugler. (Foto: James Cullum)

Stephanie Tucker gav publikum en højtidelig påmindelse om hendes mor. ‘Hun fortalte os, at vi ville savne hende en dag, og det var ikke en løgn. Jeg ved, at nogle mennesker i den politiske og sociale arena savner hendes input i møder. Jeg tror, ​​om du ikke træffer de rigtige beslutninger i dine møder, og hvis vi i vores familie ikke kommer tilbage på rette spor, vil hun bede Gud om tilladelse til at komme ud på lang afstand og berøre eller hviske. Jeg tror ikke, at hendes døende fik hende til at glemme Alexandria og hendes familie. Vi bør altid huske, hvad hun stod for og forsøge at leve og lede som hun ville have ønsket os til. Alexandria, jeg tror, ​​at vi blev rørt af en engel, ’sagde Stephanie.