Man dårligt såret i Colorado luftkrasj får

Man dårligt såret i Colorado luftkrasj får

CBS4 fangede op til Dave og hans kone Amanda ved Pepsi Center, hvor Repsher besøgte før et lavine spil. Han blev ærefuldt for menneskets brøl.

‘Jeg havde nogle meget mørke dage,’ indrømmer Repsher.

Hvem ville ikke være skadet, da Billige Moncler Jakke Herre hans Flight For Life-helikopter styrtede kort efter start den 3. juli 2015. Moncler Outlet Flyet blev ikke langt og smadret ind i en parkeringsplads ved siden af ​​St. Anthony Summit Medical Center i Frisco. Der var tre om bord med flyvesygeplejersken Matt Bowe, hvis skader var mindre alvorlige og er vendt tilbage til arbejde, Repsher og pilot Patrick Mahany.

‘Det var en utrolig vanskelig ting at fortælle Dave, da han vågnede, at Patrick var væk’, sagde hans kone Amanda om Mahanys død.

Repshers minder om hans ven stirrer, ligesom Mahany landede i et lille plet af klar grund ved Longs Peak for at redde en skadet klatrer.

‘Pat fik mig på den klippe, jeg gik ud, fik patienten, satte patienten i, skynd dig, fik mig ud derfra. Ikke en dråbe sved kom ud af panden. Han var den bedste pilot i verden og bare en fornøjelse at være omkring, ’sagde Repsher.

Repsher er ikke en til at tale om sig selv. Hans venner fortæller historier om at han løber, klatrer, kajakker og spiller hockey på en dag uden at tænke to gange.

‘Dave var så stærk, hvor som helst vi gik på floden, på bjerget skiløb, jeg følte mig altid så sikker, bare ved at Dave var der, bare ved at alt var i orden,’ sagde Amanda, som også er sygeplejerske og plejede at arbejde ved et brændecenter. ‘Da de fortalte mig, at Dave blev brændt 90 procent, faldt jeg lige fra hinanden, og jeg vidste, at han, der lever gennem natten, ville blive noget ekstraordinært.’

Repsher boede og blev ved med at leve. Still Repshers brænder kirurg mindede hende, at hun aldrig ville kunne stoppe med at bekymre sig, før han gik ud af hospitalet. Det ville være over et år.

Lige efter Repsher kom ind, læger lægger ham under beroligelse. Med brænder så alvorlige, var der ingen måde, han kunne være vågen af.

‘Jeg antager, at Amanda var der hver dag, og der var tidspunkter, hvor jeg kunne høre hendes stemme, og det syntes at bringe mig tilbage fra hvor jeg var. Jeg var på nogle temmelig mærkelige steder til tider, men nu og da’ d høre Amandas stemme, og det ville formere mig og bringe mig tilbage, ’sagde Repsher.