Er min Canada Goose jakke

Hej jeg har en canada goose jakke som jeg er lidt i tvivl om er eller ej.?

Det er en bl jakke i str. M/M. Det er en jakke jeg har f af min mor, da hun ikke syntes den var p til hende. Den har ligget u i et skab i 6 7 s det er en jakke. Men grunden til at jeg er i tvivl om er den er er fordi, at vaskeanvisningen p den ene side er p kinesisk (eller japansk, hvad ved jeg?). Men pelsen ligner en pels, dem lugter ikke grimt eller fryser til. Jeg respektere at du har en holdning omkring det, men jeg syntes det er meget ubehageligt at du skriver s en kommentar til mit indl Jeg ved ikke s meget om pels og jeg har selv f den opfattelse af at Canada Gooses pels kom fra pr ulve for at holde bestanden nede, og de blev sl ihjel under andre forhold end p de billeder.( Jeg ved stadiv ikke om de bliver sl ihjel under de forhold eller ej)

Jeg syntes du skal overveje hvad du skriver til folk, specielt n du skriver at man skal holde tonen p dine ejne indl Det g vel ogs for dig i andres, og du holdte mestemt ikke tonen i mit indl