CHAPLEAU CREE FØRSTE NATION ‘S EMMA MORRISON

CHAPLEAU CREE FØRSTE NATION ‘S EMMA MORRISON

Nishnawbe Aski Nation (NAN) Vicedirektør Anna Betty Achneepineskum, på vegne af eksekutivrådet, lykønsker 17-årige Chapleau Cree First Nation-borger Emma Morrison, der blev kronet Miss Teenage Canada i weekenden:

‘Vi lykønsker denne bemærkelsesværdige unge kvinde for hendes præstationer og hendes familie og fællesskab for at opmuntre og støtte hende i hvert trin undervejs. Det er opmuntrende at se unge som Emma nå mål, som de og deres samfund kan være stolte af. støtte og opmuntre alle NAN-unge til at forfølge deres drømme og opnå deres fulde potentiale. Udover en karriere inden for pleje er Emmas mål i livet at hjælpe andre med at skinne; at have tillid til at være sig selv og vise, hvem de er. At tjene denne nationale titel er et glimrende eksempel for andre unge: de store ting kan ske, når du arbejder højt og arbejder hårdt. ‘

Morrison tjente den Miss Northern Ontario titel i maj 2017. Hun brugte sine gevinster fra den begivenhed til at deltage i den nationale konkurrence i Toronto, hvor hun konkurrerede mod 50 deltagere fra hele Canada. En online afstemningsproces hjalp med at vælge de 20 bedste finalister til søndag aftenens konkurrence.

Morrison sagde i et Facebook-indlæg: ‘Jeg er stadig i så meget chok, for i går aftes var jeg en nat, jeg vil huske resten af ​​mit liv. Jeg vil gerne takke min sideantræner Natalie Carrier for at hjælpe mig undervejs og for at være der for mig da jeg havde brug for motiverende pep samtaler, hun troede på mig og gav mig tillid til at rocke scenen! Næste vil jeg gerne sige tak til min familie. min tante, bror, bedsteforældre, mine kusiner (du ved hvem du er ), min fantastiske kæreste Alex og mine forældre, jer er min rock og jeg kunne ikke takke mere nok. ‘

‘Endelig vil jeg gerne takke Cheryl Kozora. Hun er kvinden, der så potentialet i mig og fik mig startet i denne industri, tak så meget Cheryl for alt, hvis det ikke var dig, jeg ville ikke stå i dette position.’

‘Samlet set ønskede jeg også at takke alle, der troede på mig. Jeg var så stolt og beæret over at have gået ind i det nordlige Ontario fordi jeg vidste, hvor meget støtte jeg fik! Jeg er stolt af at sige at jeg gik væk med titlen på Miss Teenage Canada i går aftes, og jeg vil gøre alle stolte! ‘.