Cerrone er udstillet til at starte 2018 med et bang

Cerrone er udstillet til at starte 2018 med et bang

(KRQE) Donald ‘Cowboy’ Cerrone er indstillet til at overtage Yancy Medeiros på Febr. 18 i Austin, Texas, som den vigtigste begivenhed for UFC Fight Night 126. Cerrone kommer ud af en hård 2017, og for første gang i sin karriere kører en tre kamp, ​​der mister streak, men The Cowboy er ikke der som tillader det han kommer ind i denne kamp.

‘Det er underligt dig nu, at tænke på, at jeg aldrig er gået 2 tab endsige 3. Så, pshhh, men ingen effekt dog. Jeg mener, jeg er bare her ved at stikke sammen, gøre det, jeg elsker og klar til at komme tilbage derinde ‘, sagde Donald Cerrone.

Kommer ind i denne main event bout det skulle være Matt Brown vs Cerrone på 155 pund, men denne plan ændrede sig Cerrone. ‘Matt Brown bad om kampen og bad mig om at tage det. Jeg sagde ja, og så ved jeg ikke, hvad der skete på sin ende. Så nu havde de mig på et hovedhændelsessted og havde brug for at finde en modstander, og Yancy sagde, hej, jeg vil gøre det. Så lige videre, sagde Cowboy.

Så i stedet for at kæmpe med 155 pund, vil Cerrone nu kæmpe ved 170. Yancy er også en meget farlig modstander, da han har vundet 2 sine sidste 3 kampe med 2 af de sejre, der kommer ved knockout. ‘Jeg vil kæmpe med nogen overalt, som er min arv. Så jeg kan ikke sige, at jeg vil kæmpe for nogen, og de tilbyder mig, og jeg er lige så godt undtagen for ham. Så jeg fortsætter bare med at kæmpe det bedste, hvorfor ikke hvem bryr sig. 3 tab, der ikke betyder noget for mig. Jeg går bare ud der som jeg har 3 sejre, ’sagde Donald Cerrone.