louis vuitton designer Verdens titel kamp kommer til Corpus Christi

schal louis vuitton Verdens titel kamp kommer til Corpus Christi

Top Rank på ESPN vil starte sin 2018-sæson med en sensationel Super Bowl weekend verdensmesterskabs event. GILBERTO ‘Zurdo’ RAM Mexico s super mellemvægtskamp med matinee idol ser ud til at forsvare sin verdens titel. Ram (36 0, 24 KOs) fra Mazatlan, Mexico, vil gøre sit tredje forsvar af sin World Boxing Organization (WBO) super midtvejs titel til Top Five World-rated contender HABIB ‘Wild Hurricane’ AHMED (22 0, 17 KOs) fra Accra, Ghana. Kampen finder sted lørdag den 3. februar på American Bank Center i Corpus Christi, TX og vil blive fjernsynet live og udelukkende kl. 10.30 EST på ESPN og ESPN Deportes og stream live på ESPN App. CST i Henry Garrett Ballroom C, der ligger inden for det amerikanske bankcenter. ‘Gilberto Ramirez har bevist, at han er den bedste af den super mellemvægt. Alt du skal gøre er at se på hans verdensmesterskabs sejr overfor Arthur Abraham og Jesse Hart, ’sagde Arum.’ Gilberto er hurtigt blevet ansigtet af boksning på begge sider af grænsen. ‘Habib Ahmed er en ubesejret kæmpe med en god knockout rekord. Han kæmper for første gang uden for sit hjemland, og det gør ham til en meget farlig kampmand, ’sagde Ram.’ Han ved, at han har en god mulighed foran ham. ‘Jeg skal træne endnu hårdere end for mit sidste titel forsvar. Jeg tror, ​​det vil være en meget god kamp. Min verdens titel og vores ubesejrede optegnelser vil være på linjen. Jeg er meget motiveret og fokuseret på at forsvare og beholde min titel for tredje Billige Moncler Sale gang mod en god modstander. Jeg vil vise verden, hvorfor jeg er mester i super mellemvægt division. ” Jeg har en vigtig besked til Gilberto Ramirez ’sagde Ahmed.’ Jeg kommer Billige Moncler Sale til Amerika for at tage din titel. Jeg går til knockout. Alle Ghana og alle mine fans vil være så stolte, så glade. Dette er den mulighed, jeg altid har ønsket. Jeg tager Ramirezs titel med mig til mit hjemland. ‘Ram en to fisted super middleweight wrecking maskine, lavet historie i co main event til Manny Pacquiao vs Timothy Bradley Welterweight pay per view den 9. april 2016, da han blev M første kæmper for at vinde en super mellemvægt verden titel. At ændre kampen som den bedste verdensklasse contender, gav Ramirez en virtuos præstation over den forsvarende WBO-mester Arthur Abraham, en tre-time verdensmester i sig selv. Alle tre dommere scorede det som en 120 108 blitzkrieg. ‘Jeg tog ham til M-bokseskole’, en jubilant Ram pralede som han satte på verdensmesterskabsbæltet. En sensationel ung mester, Ram havde planlagt at gøre sit første titelforsvar i juli 2016, men en træningslejrskade til hans højre hånd efterfulgt af operation og hvile sidelined ham for resten af ​​året. Han vendte tilbage til ringen den 22. april og vandt en enstemmig beslutning over top 10-deltager og en gang verdens titel udfordrer Max ‘Tiger’ Bursak og fulgte det med en anden imponerende enstemmig beslutningssvinder, denne gang over ubesejrede nr. 1-deltager og obligatorisk udfordrer Jesse ‘Hard Work’ Hart den 22. september.