louis vuitton date code verdens centrum for cykling

mahina louis vuitton verdens centrum for cykling

Andr Schulze (PSK Whirlpool) var glad for at se, at ingen formåede at forudse floksprinten i Bodrum, i modsætning til dagen før, da David Garcia Dapena s angreb i lukkekilometer forhindrede ham i at vinde i Kusadasi. Schulze vandt feltet sprint i går s scenen, men sluttede tre sekunder bag Garcia Dapena for andenpladsen. Trin 3 af præsidentkriget i Tyrkiet gav ham mulighed for at få sin første sejr på året og den 20. af hans karriere, der startede i 2001.

‘Jeg kendte denne finale, da jeg redede her i fjor allerede,’ sagde Schulze. ‘Jeg var i perfekt position de sidste tre kilometer, og jeg var ikke ramt af sammenbruddet ved rundkørslen, fordi det skete bag mig. Med 200 meter gåede jeg op og tog føringen med 100 meter tilbage. Jeg er så glad i dag, da jeg blev frustreret i går. ‘

Denne gang var Italiens Giuseppe Palumbo den frustrerede. ‘Jeg mistede to ledsagere i styrtet, herunder Alessandro Donati, som ville have været min ledende mand’, Billige Moncler Sale sagde Acqua e Sapone rytteren. ‘Jeg gjorde min sprint af mig selv men jeg gjorde fejlen ved at starte for tidligt med 300 meter at gå. Jeg var skuffet over, fordi jeg troede jeg kunne klare det. I hvert fald kan jeg være sikker på, at min krop reagerer godt igen. Jeg var i megen smerte efter at have styrtet i Istanbul i søndag. ‘

Sydafrikas Darryl Impey sluttede på tredjepladsen efter at have fået en stor hjælp fra sin landsmand Robert Hunter. ‘Dette er mit første podium af året,’ sagde rytteren fra Gauteng. ‘Jeg formoder, at det er et skridt i den rigtige retning, men det var lidt kaotisk i slutningen. Jeg ville have elsket at vinde. ‘

Schulze regnede turismen i Tyrkiet ikke så hårdt som det var sidste år på grund af hovedvinden for rytterne siden de begyndte at rulle syd sammen med Det Ægæiske Hav. Men han ved, at der er bakker, der kommer. ‘Jeg skal kæmp hårdt for at overleve i de kommende faser, ’sagde schulze. ‘Jeg’ vil gerne vinde den sidste etape i Alanya, hvor jeg sluttede sidste år. Men jeg tror ikke jeg kan vinde den grønne trøje. ‘

Mauro Finetto (CSF Group Navigare) forblev i lederens gule trøje.

I Marmaris vil udfordrerne fra den 45. præsidentlige tur i Tyrkiet opdage en idyllisk by Billige Moncler Sale ved Middelhavet. Det var her Garcia Dapena byggede sin samlede sejr sidste år. Spanjeren er klar til at gå på offensiv gevinst efter at have vundet fase to.

Kort efter starten i Kusadasi angreb fire ryttere pelotonen Vladimir Isaychev (Xacobeo Galicia), Oscar Garcia (Contentpolis Ampo), Alessandro Fantini (Acqua e Sapone) og Zvonimir Pokupec (Loborika), men sidstnævnte blev hurtigt droppet. Trio’ens ledelse blev udvidet til 10:00 i kilometer 50 og det er den største fører til 12:00 på kilometer 75.

Pause udgjorde ingen trussel mod Mauro Finetto s førende som den højest rangerede rytter fra fronten var Isaychev i 110. position på generel klassifikation, 28:02 bag den gule trøje.

Den eneste hot spot sprint af dagen på kilometer 38,5 blev vundet af Fantini foran Garcia og Isaychev. Rytterne sluttede i samme rækkefølge på den tyrkiske skønhedssprint i kilometer 73.1.

Med 60 kilometer i gang samledes ISD, Team Milram og Barloworld på forsiden af ​​pelotonen, og kløften til breakaway begyndte at falde hurtigt. Efter kun 10 km indsats faldt pauseens ledelse til 6:45 over pelotonen.

På den anden kategori klatre i kilometer 117,5 blev den første af den 45. præsidentkrig i Tyrkiet Garcia faldet fra pause. Isaychev og Fantini fortsatte med at arbejde sammen og med 20 kilometer havde de stadig en fordel på 3:20. Deres pause sluttede dog 11 kilometer fra mål i Bodrum.

Når pause blev fanget, angreb Markus Fothen (Team Milram), men hans indsats blev neutraliseret af pelotonen. Emmanuele Bindi (Lampre) angreb på downhill med to kilometer at gå, men han blev fanget af sprinterne i den sidste kilometer. Andr Schulze (PSK Whirlpool) tog føringen med 100 meter for at gå og krydsede linjen i første position.